Agrimony (maarianverijuuri) 

10,90 

Agrimony kukkatipoilla helpotat mieltäsi, jos pyrit piilottamaan ahdistuksesi ja huolesi hymyilevään naamioon.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Agrimony eli maarianverijuuri. Tunne: “Kätket huolesi hymyn taakse”.

Ihmiset jotka tarvitsevat Agrimonya, vaikuttavat usein huolettomilta ja humoristisilta, mutta heidän elämänilonsa on maski, joka peittää levottomuuden, huolen ja jopa todellisen sisäisen tuskan, jonka he saattavat yrittää kätkeä sekä itseltään että muilta. Jos he ovat tuskissaan tai epämiellyttävässä olotilassa, he todennäköisesti pilailevat siitä ja ovat haluttomia ilmaisemaan todellisia pelkojaan. He eivät viihdy yksin, ovat hyvin sosiaalisia ja hakevat seuraa kääntääkseen huomionsa muualle. He yrittävät välttää näkemästä elämän tummia puolia ja tekevät ennemmin asioista keveitä, kuin asettuvat vastatusten näitten asioiden kanssa. He saattavat myös kärsiä levottomuudesta ja vellovista ajatuksista öisin (ks. myös White Chestnut). Agrimony-ihmiset saattavat tukahduttaa epämiellyttävät tunteensa rankan juomisen avulla, käyttää huumeita tai lohduttautua syömällä.

Agrimonyn positiivisena mahdollisuutena on olla aidosti iloinen ja hyvä seuraihminen, joka ilmaisee omat todelliset tunteensa avoimesti ja voi hyväksyä elämään kuuluvat vähemmän miellyttävät puolet. Hänen iloisuutensa pohjautuu todelliseen itsensä hyväksymiseen ja sisäiseen iloon; hän näkee ongelmat oikeassa mittasuhteessa ja on diplomaattinen rauhanrakentaja.

”Rupokkaat, iloiset, huumorintajuiset ihmiset, jotka rakastavat rauhaa ja ovat ahdistuneita riitojen takia, minkä välttämiseksi he suostuvat luopumaan paljon. Vaikka heillä on yleensä ongelmia ja he ovat kiusaantuneita ja levottomuutta sekä mielessään tai ruumiiltaan huolestuneita, he piilottavat huolensa huumorinsa ja leikin taakse, ja heitä pidetään erittäin hyvinä ystävinä. He käyttävät usein liikaa alkoholia tai huumeita stimuloidakseen heitä ja auttaakseen itseään kestämään koettelemukset iloisesti.” – Dr. Edward Bach


Avainsanat: Riippuvuus, onneton, ahdistus, tunteiden piilottaminen

Inhimillinen indikaatio: Henkinen kärsimys rohkeiden kasvojen takana. Olet huoleton ja humoristinen peittääksesi ahdistuksen.

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

 

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>