Primavera

100 % eteerinen Immortelle-öljy – Olkikukkaöljy

32,70 

Immortelle eteerinen öljy on makea, ruohoinen, hedelmäinen ja piristävä. Se on antiseptinen, antibakteerinen, anti-inflammatorinen, antimikrobinen.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19585 Osastot: ,

Kuvaus

Immortelle eli olkikukka tai ikikukka on voimakas, miellyttävä ja täyteläinen eteerinen öljy. Tuoksu on hunajamaisen makea, syvä ja rikas.

Immortelle (Helichrysum Italicum) on laajalti arvostettu sen tehokkaista anti-inflammatorisista vaikutuksista. Immortelle (Helichrysum Italicum) on ainoa kaupallisesti saatavilla oleva useita italidiones-diketoneja sisältävä eteerinen öljy. Italidionien uskotaan vaikuttavan immortellen anti-inflammatoriisiin vaikutuksiin. Muista Helichrysum-lajeista tislatut eteeriset öljyt eivät sisällä italidioneja.

Ominaisuuksiensa ansiosta Immortelle-öljy voi tuoda helpotusta infektio-oireissa, kuten apua turvotukseen, kipuun ja punoitukseen.

Immortellen ominaisuuksia: antioksidanttinen, anti-inflammatorinen, antibakteerinen,

100 % eteerinen Immortelle-öljy – Olkikukkaöljy (Etiketissä: Immortelle*org/Bio), koko 1 ml, demeter-biodyn.laatu. Pakkauksessa on mukana pipetti.

Kasvitieteellinen nimi, kemotyyppi ja alkuperämaa: Helichrysum italicum, Ranska

INCI: Helichrysum Italicum Flower Oil* Org, Limonene**, Linalool**

*) valvotusta demeter-biodynaamisesta tuotannosta **) eteeristen öljyjen luonnollisia ainesosia

Bio/Luomu, NATRUE-sertifioitu, vegan.

Käyttövinkki:

Sekoita Immortelle-öljyä Aloe vera -öljyyn tai -geeliin tai tavallisen voiteen kanssa (laimenna 0,5% vahvuiseksi). Käytä immortellea sisältävää voidetta tai geeliä erilaisten iho-ongelmien helpottamiseksi. Voide ei paranna, mutta siitä voi olla apua mm. ihoärsytykseen, arpisen ihon ja erityisen kuivan ihon hoitamisessa.

 

 

Lisätiedot

Paino 10 g