Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Kivijalkaliikkeemme sijaitsee kauniissa Mänttä-Vilppulassa, Suomen Taidekaupungissa. Puotikahvilan valikoimasta olemme valinneet ihania kodin tarvikkeita, hyvinvointi- ja kauneustuotteita lahjaksi tai itsellesi suoraan kotiisi tilattaviksi.

Tuote- ja palveluvalikoimassamme olemme painottaneet tärkeitä arvoja: ekologisuus, kestävyys, hyvinvointi, käsityö ja luonnonmukaisuus.

Aukioloajat


ma-pe 10-17
la 10-15

Olemme avoinna ainakin aukioloaikoihin ja lisäksi REKO-tiistaisin ainakin klo 18 asti. Joskus olemme avoinna illalla pidempään. Kiireettöminä suljemme vasta, kun päivän viimeinen asiakas on rauhassa tehnyt ostoksensa.

Tervetuloa ostoksille!

Raakakakku luonnonkukat

Maistuisiko raikas kakkupala ja kuppi haudutettua teetä?

Elämänpuodin erikoisuutena ovat luomu- ja lähituotteista valmistetut leivonnaiset sekä kattava teevalikoima, josta löydät luomulaatuisia teesekoituksia sekä ihania ayuverdisia yrttijuomia. Tarjolla on joka päivä gluteeniton vaihtoehto ja kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Tilauksesta saat myös vegaanisesti valmistettuja raakakakkuja ja leivonnaisia myös mukaasi.

Elämänpuoti puotikahvila

Tee ostoksia puotikahvilasta

Puotikahvilan valikoimassa on paikallisia käsitöitä, lähi- ja luomutuotteita. Meiltä löydät laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia kodinhoitotuotteita sekä ihania käsitöitä.

Elämänpuodin Kirpputori jouluna

Tee löytöjä kirpputorilla

Elämänpuodin kirpputorin myyntipaikat ovat kierrätysmateriaaleista rakennettuja ja valaistuja. Kirpputoriin palveluista löytyvät mahdollisuudet niin vuokrapöytiin kuin täyden palvelun paketteihin. Meille voit myös tuoda lahjoituksena ehjää, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa; toteutamme näillä erilaisia hyväntekeväisyystempauksia sekä myymme kirppistavaroita kirpputorin ylläpitämiseksi Vilppulassa.

Asiakkaamme arvostavat siistiä ja viihtyisää kirpputoria, joten siivoamme päivittäin kirpputorin ja huolehdimme kaikkien myyntipöytien järjestelemisestä.

Kuumakivihieronta

Kaipaatko rentoutumista?

Elämänpuodin hoitolassa voit rentoutua hierojallamme; aikoja on saatavilla usein jopa samana päivänä. Hierontapalveluina voit valita klassisen hieronnan lisäksi todella rentouttavia hemmotteluhoitoja: kuumakivihierontaa, turve-, hunaja- ja suklaahierontaa sekä ihanan intialaisen päänhieronnan.

Olemme myös Smartum-yhteistyökumppani

Hoida itseäsi suolahuoneessa

Elämänpuodin suolahuone on suolahoitola, jossa saat suolahoitoa kehollesi ja hengityselimillesi. Suolahoito hellii ihoasi ja virkistää hengitystä samalla kun rentoudut miellyttävän rauhallisessa suolahuoneessa. Varaa hoito itselle tai tule ystäviesi kanssa.

Hopeasavi-koruja

Nauti luovuudesta käsityökursseilla

Haluatko oppia uutta tai nauttia käsitöiden tekemisestä yhdessä? Osallistu Elämänpuodin käsityökursseille tai työpajoihin: korujen valmistusta, luonnonmateriaaleilla askartelua, makrametöitä, silkkimaalausta, kynttilöiden valamista ja monia muita ihania käsityökursseja on valittavanasi.

Tykypäivä

Etsitkö uutta ideaa tykypäivälle tai ystäväporukalle?

Kiinnostaako yhdessä rentoutuminen suolahuoneessa, hauska käsityökurssi uutta oppimassa, ensiavun kertauskurssi vai kokataanko luonnonyrteistä? Ota yhteyttä ja sovitaan tykypäivänne teema ja siihen soveltuva kahvitus tai ruokailu.

>