Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Teemme Elämänpuodilla kaikkea sitä, mistä hyvä elämä koostuu: yhdessä tekemistä ja käsillä luomista. Ensihoitajana olen oppinut, kuinka elämä voi olla yllättävää ja yhtäkkiä kaikki voi muuttua. Arjen keskellä on tärkeää olla pieniä hetkiä, joihin pysähtyä ja nauttia vain hetkestä. Meille se hetki on ilo löytää luonnosta vain hetken kestävät pihlajansilmut, jotka säilötään pulloon ja nautitaan myöhemmin se hetki uudelleen tai suolahuoneen kimalteessa rauhoittuminen ja tunne oman hengityksen vahvistumisesta.

Suolahuone
Suolahuoneen rauhallista tunnelmaa

Huurrelilja sai nimensä perheeltä: minun ja tyttäreni nimi tarkoittaa liljaa, huurre on kaunista, kimaltavaa, luonnossa hetken säihkyvää. Huurrelilja on unelma ja todellisuus yhdessä. Kun perustimme Huurreliljalle liiketilaa Vilppulassa, pohdimme nimeä sille. Elämän tärkeät asiat yhdistyvät puodissamme, joten annoimme nimeksi Elämänpuoti.

Yrityksessämme haluamme jokaisen kokevan elämän arvokkaana ja ainutlaatuisena sekä saavan hetkiä, joista nauttia, hetkiä, joista jää kultaisia muistoja sekä hetkiä, joissa luodaan unelmia. Elämä on pieniä hetkiä täynnä. Meille ne hetket ovat asiakkaiden iloisia ilmeitä kirpputorilöydöistä, kahvihetki puutarhassa tai silmien säihke kurssilaisen oivaltaessa uutta. Järjestämämme kurssit eivät ole vain kursseja, vaan meille ne ovat paljon enemmän: kursseilla ja työssämme heijastuu intohimo elämään, käsillä tekemiseen ja yhdessä olemiseen.

Kesäinen mansikkakakku
Arjen kahvihetkeen pala luontoa ja herkkiä makuelämyksiä

Jokainen toimintomme linkittyy elämään ja hyvinvointiin: elämää ylläpitävä ensiapu, mielen hyvinvointia edistävät mielenterveyden ensiapukurssit, suolahuone ja hieronta arjen luksuksena, kierrätys ekologisena ja elämäntapana, taide, käsityöt ja luovuus tehden unelmista todellisia.

Vexi Salmen sanoittama laulu “Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille” kiteyttää Elämänpuodinkin tarkoituksen: varataan hetki aikaa, eletään hetkessä ja annetaan tilaa unelmille. Elämänpuoti on yritys, jossa eletään täyttä elämää ja luodaan hetkissä unelmia.

Kuusi-ja-valot-puodin-pihassa-1
Kuusen valoilla kimalletta pihaan ja valoa pimeyteen.

Jäsenyytemme yhdistyksissä

Olemme mukana yhdistystoiminnassa edistääksemme yhteisöllisyyttä ja yhteisvastuullisuutta. Samalla sitoudumme yhdistysten jäsenenä reiluun yrittäjyyteen, ekologisuuteen, luonnon kunnioittamiseen sekä aitoon osaamiseen ja ammattitaitoisuuteen.

>