16 joulukuun

Helppo pipo-ohje ilmaiseksi

0  comments

Elämänpuodilta kysytään hyvin usein, mistä löytyy helppo pipo-ohje. Itsekin etsimme usein innostusta ohjekirjastoista, joten vinkkaamme mieluusti sinullekin yhden parhaista ohjekirjastoista.

Suositun Drops Design -lankavalmistajan sivuilta löytyy aivan mieletön kirjasto erilaisia käsityöohjeita. Löydät helposti sopivan pipo-ohjeen seuraavasti:

Avaa garnstudio.com (avautuu suoraan ohjekirjastoon) ja valitse mieluinen kieli (mikäli selaimesi kysyy kieltä tässä vaiheessa).

Drops Design -sivuston ilmainen ohjepankki

Miten löydän langalleni sopivan pipo-ohjeen?

Drops Design -sivulla voit suodattaa helposti ohjeita tarpeidesi mukaan. Sivun vasemmalla puolella on erilaisia suodattimia, joista voit valita yhden tai useamman:

Ohjeen etsintää helpottaa suodatus

Valitse lanka-valikosta juuri se lanka, josta haluat löytää ohjeen. Voit todella näppärästi myös etsiä sopivaa ohjetta saman lankaryhmän ohjeista! Katso siis valitsemasi langan lankaryhmä ja valitse se suodattimeen. Kun valitset lankaryhmän, älä valitse turhaan samanaikaisesti lankaa.

Esimerkiksi jos haluat Drops Air-langalle sopivan pipo-ohjeen, voit valita suodattimeen langaksi Drops Air tai lankaryhmäksi C. Lankaryhmän löydät jokaisen langan kuvauksesta sivuiltamme sekä tietysti jokaisen lankakerän vyötteestä. Lankaryhmä on vyötteessä kirjain (A-F), joka on rengastettu.

Huomioi! Kun vaihdat langan ohjeessa toiseen saman lankaryhmän lankaan, saattaa langan menekki muuttua. Ohje on muutoin täysin soveltuva, mutta varmista langan menekki tai varaa ylimääräisiä lankakeriä varmuuden vuoksi!


Tags


You may also like

Mitä on intialainen päähieronta?

Mitä on intialainen päähieronta?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>