Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Elämänpuodin Kässäkahvila on mukavaa yhdessäoloa käsitöiden parissa. Voit tulla kässäkahvilaan oman käsityösi kanssa tai ostaa Elämänpuodilta tarvikkeet uutta varten. Kässäkahvila on täysin vapaamuotoinen kohtaamispaikka käsityöharrastajille.

Kässäkahvila aloittaa toukokuussa 2021 ja osallistujien toiveiden mukaisesti kässäkahvilan toimintaa kehitetään. Laitathan siis meille ideoitasi ja toiveitasi, jotta voimme kehittää kässäkahvilan juuri sellaiseksi kuin yhdessä kaikki haluamme.

Kässäkahvilaan osallistuminen

Kässäkahvila on joka keskiviikko klo 17-20. Paikalle voit tulla siihen aikaan, kun itsellesi sopii ja viivähtää sen aikaa kuin haluat. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta koronarajoitusten aikaan suositeltavaa. Kässäkahvilan osallistujamäärä on sen mukainen, kuin koronarajoitteet sallivat.

Ennakkoon osallistumisen varanneet ovat etusijalla kässäkahvilassa.

Elämänpuodin palvelut kässäkahvilapäivinä

Elämänpuoti on avoinna kässäkahvilaan osallistujille. Kahvipannu on kuumana ja puotikahvilasta löytyy leivonnaisia. Mikäli haluaisit jonkin erikoisruokavalion mukaisen leivonnaisen (kaikki ovat aina laktoosittomia), niin laitathan toiveesi etukäteen. Kahvilapalvelut ovat normaalisti siis käytettävissä, mutta eivät millään tavoin pakollisia osallistujille.

>