Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Valitse itsellesi sopiva kurssi

Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinulle tai ryhmällesi kiinnostavan kurssin.

Voit tulla käsityökurssille Elämänpuodille tai tilata kurssin järjestettäväksi kotonasi, työpaikallasi tai vaikka mökillesi.

Tilaa ryhmäsi virkistyspäiväksi käsityökurssi

Käsityöpaja on virkistävä kokemus ystäviesi kanssa tai työpaikkasi tykypäiväksi.

Valolyhty

Makrame eli solmeilu

Elämänpuodin makramekursseilla opit perusteet makrametöiden valmistamiseksi. Makramekurssilla opitaan solmeilun perusteita, langan valintaa ja tavalliset solmut amppeleiden ja seinävaatteiden valmistamiseksi. Työpajat soveltuvat aloittelijoille sekä uusia solmuja opetteleville.

Elämänpuodin kursseilla yhdistyvät uusi ja vanha: yhdistämme kierrätysmateriaaleja uusiin lankoihin luoden uusia koriste- ja käyttöesineitä.

Luonnonyrteistä kosmetiikkaa

Teemme saippuoita, voiteita tai muuta luonnonyrttikosmetiikkaa käsin. Luonnonkosmetiikkakursseilla perehdyt kosmetiikassa käytettäviin luonnonyrtteihin sekä valmistat kosmetiikkaa, jota voit turvallisesti tehdä myös kotona kurssin jälkeen. Kurssille voit tulla ilman aiempaa kokemusta kosmetiikan valmistuksesta.

Hopeasavi_rintaneula

Hopeasavesta koruja

Hopeasavikursseilla valmistat helposti ja nopeasti erilaisia koruja muovailemalla, sivelemällä tai pursottamalla. Kursseilla opit perustekniikat, joten aiempaa kokemusta hopeatöistä tai hopeasavesta et tarvitse.

Punotut hopeaketjut –Tulossa

Kurssilla valmistetaan perinteisiä punottuja koruja hopealangasta. Jokaisella kurssilla on mallit, joita kurssilla opetellaan valmistamaan. Hopeaketjukurssilla oppii perustaidot, joiden avulla voi kotona tehdä punottuja hopeakoruja ja esimerkiksi valmistaa kurssilla tehdyn korun pariksi pidemmän ketjun tai korvakoruja.

Betonityöt

Betonitöitä muoteilla ja pyyhkeillä

Kesäisin järjestämme betonityöpajoja, joihin olet tervetullut osallistumaan. Työpajoissa valmistamme betonitöitä pihakoristeiksi ja hyötykäyttöön betonista käyttämällä muotteja, lehtiä ja pyyhkeitä töiden valmistamiseksi. Työpajoissa ehtii valmistamaan yhden tai useampia betonitöitä ja työt voi noutaa Elämänpuodilta kuivumisajan jälkeen seuraavana päivänä tai myöhemmin. Aiempaa kokemusta betonin käsittelystä ei tarvita.

Tunnelmaa kynttilöillä

Kynttiläpajoissa teemme erilaisia kynttilöitä valamalla, muovaamalla sekä kastamalla. Uusien muottien lisäksi valmistamme muotteja käytetyistä tavaroista, kuten muovisista juomapikareista.

>