Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Kuumakivihieronta on syvärentouttava hieronta, jossa lämmitetyillä luonnon basalttikivillä annetaan hierontaa. Hierontaan käytetään öljyä, jolloin kivien lämpö siirtyy tehokkaasti lihaksiin ja vaikuttaa syvemmällä, samalla kun kivet liukuvat paremmin iholla.

Hieronnassa käytettävät kivet ovat erityisesti kuumakivihierontaan valittuja luonnonkiviä, jotka ovat peräisin tuliperäisiltä alueilta kuten Argentiinasta, Perusta ja Intiasta. Esimerkiksi basalttikivet säilyttävät lämpöä pitkään ja luovuttavat lämpönsä hitaasti, jolloin kuuma kivi lämmittää kehoasi syvälle lihaksiin.

Kuumakivihieronnalla on runsaasti hyviä vaikutuksia hierottavaan. “Kuumilla” kivillä käsittely mm.

  • vapauttaa lihasjännityksiä
  • tehostaa aineenvaihduntaa
  • tasapainottaa hermostoa
  • rentouttaa kehoa ja mieltä
  • laukaisee stressiä
  • purkaa kehon jännityksiä
  • vaikuttaa koko kehoon

Hieronta voidaan tehdä myös aromahierontana, jolloin kuumakivihierontaan yhdistetään eteerinen öljy. Palvelu erikseen sovittaessa ja mielellään myöhään iltapäivällä.

Varaa aika rentouttavaan kuumakivihierontaan

Varaa aika hierontaan valitsemalla ajankohta napsauttamalla “valitse päivä”-kohtaa haluamastasi palvelusta: valittuasi päivän ja ajan näet hinnan valitsemallesi palvelulle. Voit halutessasi varata ajan myös puhelimitse tai Elämänpuodilla käväisemällä.

Ajanvaraus

Yleisiä kysymyksiä kuumakivihieronnasta

Kenelle kuumakivihieronta sopii?

Kuumakivihieronta sopii kaikille, jotka voivat olla hierottavana eikä ole estettä kehon lämpökäsittelylle.

Kenelle kuumakivihieronta ei sovellu?

Jos sinulla on kehossa alueita, joissa on tulehduksia, ei niitä voi käsitellä millään lämpökäsittelyllä eikä hieronta sovellu niille alueille. Kiviterapia ei sovellu myöskään alueille, joilla on suonikohjuja tai iho on ohentunut. Mikäli sinulla on diabetes, sydänsairaus tai ihosairaus, tarkista lääkäriltäsi erilaisten hierontojen soveltuvuus.

Voinko saada kuumista kivistä palovammoja?

Et voi saada palovammoja hieronnassa. Kivet tuntuvat voimakkaan lämpimiltä, mutta eivät polta ihoa. Hieronnassa käytetään tarvittaessa ihoa suojaavia kankaita, jolloin saat kivet luovuttavat lämpönsä syvälle lihaksiin ilman, että ihosi kärsii kiven lämmöstä.

Voinko käyttää hyvinvointiseteliä kuumakivihieronnan maksamiseen?

Valitettavasti verottaja edellyttää, että hyvinvointisetelillä tai hierontasetelillä maksetaan vain klassista hierontaa, joten et voi käyttää kuumakivihieronnan maksuun hyvinvointi- tai hierontaseteleitä.

Kuinka kuumia kivet ovat?

Kuumat kivet lämmitetään erityisessä “kivikattilassa” 50-52 asteen lämpöisiksi. Hieroja pystyy pitämään kädessään kuumaa kiveä hieronnan ajan sen polttamatta ihoa.

Hierotaanko kivillä?

Hieroja käyttää kuumia kiviä kahdella tavalla: kivi voidaan asettaa kehollesi pidemmäksi aikaa luovuttamaan lämpöään, jolloin lihaksesi rentoutuvat syvältä ja hieronta tehostuu. Hieroja voi myös hieroa kivellä kehoasi.

>