Elämänpuodin klubi - hyvinvointisi ja luovuutesi parhaaksi

Liity mukaan sisäpiiriin ja nappaa etukoodi - saat 10% alennuksen verkkokaupassa!


Intialainen päähieronta on yksi voimakkaimmin mieleen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttava hieronta. Päähieronnassa hierotaan hartiaseutu, niska-alue sekä pää kokonaisuudessaan. Hieronnan aikana voi päälläsi olla kevyt, ohut paita, hieronta tehdään ohuen vaatteen lävitse. Hieronta voidaan tehdä myös paljaalle iholle.

Miten päähieronta vaikuttaa?

Intialainen päähieronta on voimakkaasti rentouttava, ajatuksia kirkastava, mieltä selkeyttävä ja verenkiertoa vilkastuttava hieronta.

Päähieronnan jälkeen monet kokevat

 • stressioireiden lieventymisen
 • orastavan päänsäryn tai migreenin helpottumisen
 • rentoutuneen olon
 • mielen virkistymistä
 • keskittymiskyvyn paranemisen

Päähieronta vaikuttaa ihoon ja virkistää verenkiertoa sekä siten myös aineenvaihduntaa hierottavalla alueella. Päähieronta voi vaikuttaa hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.

Varaa aika päähierontaan

Varaa aika hierontaan valitsemalla ajankohta napsauttamalla “valitse päivä”-kohtaa haluamastasi palvelusta: valittuasi päivän ja ajan näet hinnan valitsemallesi palvelulle.

Voit varata ajan myös Elämänpuodilta tai suoraan hierojalta puhelimitse.

Ajanvaraus

Kenelle intialainen päähieronta ei sovi?

Intialainen päähieronta ei sovi sinulle, jos sinulla on

 • aivoverenkiertoon liittyvä sairaus
 • epilepsia
 • valtimonkovettumatauti
 • syöpä tai muu vakava sairaus
 • korkea verenpaine
 • hierottavalla alueella oleva tulehdus tai avohaava
 • vamma hierottavalla alueella

Hieronta ei ole myöskään akuutin sairauden aikana hyväksi elimistölle, joten jos sinulla on flunssa, kuumetta tai mikä tahansa sairaus, odotathan hieronta-ajan varaamisessa kunnes olet tervehtynyt.

Mikäli vamma tai terveysvaiva kohdistuu vain päähän tai hartioihin, ei se välttämättä ole este toteuttaa osittain intialaista päähierontaa. Hartiaongelmien osalta päähieronta voidaan tehdä vain pään alueella ilman hartioiden käsittelyä. Tai pään alueen vaivojen osalta voidaan hartiat käsitellä. Ota tällaisessa tapauksessa yhteyttä hierojaan etukäteen ja keskustele hierontamahdollisuuksista.

Päähierontaa suolahuoneessa?

Haluatko rentoutua täydellisesti suolahuoneessa? Intialainen päähieronta voidaan tehdä suolahuoneessa suolahoidon aikana. Samalla, kun rentoudut hierottavana, saat iholle ja hengitykseen suolahoitoa.

Tutustu suolahuonehoitoon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko päähieronnan tehdä ennen omaa työpäivää?

Voi, hieronta helpottaa ja virkistää ajattelua sekä keskittymistä, joten päähieronta ennen työpäivää voi edistää työtäsi.

Miten pukeudun intialaista päähierontaa varten?

Päälläsi voi olla t-paita, ohut paita tai mikä tahansa ohutta kangasta oleva vaate. Päähieronta tehdään vaatteen ollessa päällä.

Käytetäänkö päähieronnassa öljyjä?

Intialaisessa päähieronnassa ei käytetä öljyjä hierontaan. Hieronta tehdään erityisillä otteilla, joissa ei muodostu kitkaa hierottavalle iholle ja siten öljy ei ole tarpeen

Pitäisikö hiukset sitoa kiinni ennen hierontaa?

Ei tarvitse, hieronta on helpompi toteuttaa hiusten ollessa avoimena. Pitkät hiukset voi hartioiden hieronnan ajaksi kiinnittää halutessaan klipsillä, mutta ne voivat olla vapaasti koko ajan.

Miten päähieronta vaikuttaa hiuksiini?

Päähieronnassa verenkierto vilkastuu hierottavalla alueella, joten päänahkasi virkistyy hieronnasta. Heti hieronnan jälkeen hiukset voivat olla pörröiset, joten kannattaa varata kampa tai harja mukaan. Hiukset eivät kastu hieronnassa eikä niihin käytetä mitään aineita.

>