fbpx

Puotikahvila – myös tilauksesta

Kahvila z Misheyu – ukrainalaiset herkut

Kahvila tilaus ukrainalainen lounas pelmeni

Tee makumatka lounastauolla

Elämänpuodin kahvilassa voit nauttia lounaan ukrainalaisittain – täydellä palvelulla. Lyhyelläkin lounastauolla voit kokea hetken elämyksen – ukrainalaisen keittiön makuelämykset yhdistettynä slaavilaisen kulttuurin vieraanvaraiseen kohteluun. Voit myös tilata ukrainalaisen lounaan – tietysti valmiiksi pakattuna mukaan otettavaksesi nopeasti!

Kahvila piroshki

Herkuttele makoisia leivoksia kahvilassa

Kahvilassa on joka päivä tarjolla perinteisiä ukrainalaisia leivonnaisia sekä Elämänpuodin tyyliin erilaisia lähi- ja luomutuotteista tehtyjä paikallisia herkkuja. Meiltä saat ideoita lähi- ja luomutuotteiden käyttöön – sekä tietysti reseptejämme myös kokeiltavaksesi kotona. Teehetki on elämys – meiltä löydät Mänttä-Vilppulan parhaan teevalikoiman.

Shashlik kahvila z misheyu

Vietä hetki ukrainalaisittain

Houkuttaisiko illanvietto ystävien kanssa vai etsitkö tykypäivää varten mielenkiintoista paikkaa? Elämänpuodilta voit tilata a’ la carte -menulta ryhmällesi ukrainalaisen aterian – tietysti aitoon ukrainalaiseen tyyliin tarjoiltuna. Elokuusta 2022 alkaen voit varata yksityistilan 4-15 hengen ryhmällesi. Halutessasi järjestämme täyden aterioidesi lisäksi myös ohjelmaa – hyvinvointia, hemmottelua tai kädentaitoja valintojenne mukaisesti.

Idyllisessä Puotikahvilassa voit nauttia luomukahvin tai -teen seuraksi lähi- ja luomutuotteista leivottuja leivonnaisia tai ostaa mukaasi.

Ukrainalaiset piiraset

Lounas tai leivonnaisia – kätevästi mukaasi

Meiltä voit valita mukaan vietäväksi leivoksia tai vaikkapa kokonaisen lounasaterian. Joka päivä puodilla on tuoreita leivonnaisia ja makoisa lounas, joita pakkaamme valintasi mukaisesti. Ennakkotilauksella varmistat, että saat juuri haluamasi tuotteet valmiiksi pakattuna.

Lounas kahvila z Misheyu

Lounas pöytään katettuna – juuri sinulle sopivalla hetkellä

Miltä kuulostaisi rentouttava lounastauko ilman jonotusta seisovassa pöydässä ja rauhallinen hetki työpäivän keskellä? Meiltä nautit lounaan ukrainalaiseen tyyliin – istu pöydän ääressä, irtaudu hetkeksi arjen kiireestä ja nauti täydestä palvelusta.

Tarvitsessasi erityisen nopean palvelun lyhyellä lounastauolla, voit soittaa ennakkoon ja varata valmiin kattauksen sekä lounaan tuotavaksi pöytään heti tullessasi!